Služby pro firmy

Pořizování stavebních a technologických investic

Jste majitel firmy a potřebujete pořídit novou technologii či stavbu? Nevíte, co to všechno bude obnášet a jak dlouho to potrvá ani jak si ohlídat výsledek? Pokud nemáte vlastního investičního technika, může být organizace takové investice mimo Vaše časové a odborné možnosti. Ozvěte se mi, sestavíme spolu časový plán, vypíšeme výběrové řízení a vybereme dodavatele na projekt i realizaci. Na to navazuje další služba, a to…

Technický dozor investora

Budu Vás zastupovat na stavbě při kontrolních dnech, ze kterých vyhotovím zápis a vy tak budete neustále v obraze, aniž byste na stavbu museli chodit. Patří k tomu aktualizace a kontrola rozpočtu, smlouvy s dodavatelem i spolupráce s koordinátorem BOZP. Dále funguju jako stavební kontrola. Na kontrolních dnech zjistím, zda je fakturováno to, co je skutečně provedeno, kvalitu prací a dodržování norem.

Revize technického stavu objektů v majetku firmy

Zjistím, v jakém stavu jsou stavební objekty Vaší firmy, a to nejen po technické , ale i po legální stránce. Zda jsou ke všem stavbám potřebné dokumenty a v katastru je vše, jak má být. Pak dostanete písemný protokol.

Ceník pro firmy

Pro firmy zpracovávám individuální cenovou nabídku po osobní schůzce. Výhodou je možnost odpočtu DPH.